Spoorwegen Berkel-Enschot “We hebben het gevoel dat driekwart jaar werk voor niets is geweest”.

Spoorwegen Berkel-Enschot “We hebben het gevoel dat driekwart jaar werk voor niets is geweest”.

Samen met 10 insprekende burgers was de Dorpsraad gisteren aanwezig bij de inspraakbijeenkomst in de Raadszaal. Zware woorden, kritische vragen gericht op de spoorwegovergangen. De gewenste einddoelen staan, daar is iedereen het over eens, maar hoe komen we samen tot dit eindresultaat? Wethouder Mario Jacobs gaat deze week proberen een opening te vinden door een spoedoverleg met ProRail. Er is duidelijkheid nodig over de cijfers. Het vertrouwen bij de burgers en De Dorpsraad moet hersteld worden.

http://www.bd.nl/tilburg-e-o/spoorwegen-berkel-enschot-zijn-vat-vol-frustratie~a50395c0/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *