dropsraad

11 SEPTEMBER 2020 DORPSONTWIKKELINGVEILIGHEIDMONITORING WEGENSTRUCTUUR

Aftrap Monitoringsgroep
9 september j.l.

Woensdag 9 september 2020 was de gezamenlijke Kick-off van de monitoringsgroep van bewoners van Berkel-Enschot.
De Dorpsraad is blij dat deze van start is gegaan.

Deze groep gaat als eerste aan de slag met het opstellen van een monitorplan. Dit betreft o.a. de verkeerstromen die wijzigen door de veranderingen bij de spoorwegovergangen en de komst van de Koningsoordlaan. Er is hiervoor al enige historie.

Het monitorplan wordt een gekwalificeerd advies van bewoners aan het college van B&W en gaat naar de gemeenteraad. 11 dorpsgenoten hebben zich na een oproep in de Schakel voor de monitoringgroep aangemeld.

De gemeente zorgt met nieuwe mensen voor ondersteuning van de groep. We zijn er trots op dat deze dorpsgenoten zich willen inzetten voor de verkeersveiligheid in ons dorp.

Namens de Dorpsraad gaan Roland van Zuilen en Wilma van Geel deelnemen.

Reageren?

* verplicht veld
*
*
*
*
Ja, ik ben akkoord met de privacy verklaring
clear this field


Aftrap Monitoringsgroep 9 September jl. Met aanwezigheid van wethouder Dols en Dorpsraad Voorzitter Tineke Donga-Freling is de nieuwe Monitoringsgroep van start gegaan met 11 dorpsgenoten uit Berkel-Enschot. De Dorpsraad is blij met deze start! De Monitoringsgroep gaat aan de slag met het opstellen van een Monitorplan dat een gekwalificeerd advies is aan het College en dat ook naar de Raad zal gaan. Vergaderingen en bijeenkomsten zijn voorlopig besloten. Er volgt wel berichtgeving naar alle inwoners van ons dorp.