dropsraad

BUURTBUDGET <br />AANVRAGEN

Buurtbudget aanvragen

De gemeente heeft voor 2017 een buurtbudget ter beschikking gesteld. Dit betekent dat we 30.000 euro mogen besteden aan initiatieven in de openbare ruimte in Berkel-Enschot. Daarom aan u de vraag of u ideeën hebt voor een goed project in ons dorp.

Kijk eens rond in uw buurt en bedenk wat er nog mist. Bijvoorbeeld een lantaarnpaal op een donkere plek of een mooi nieuw speeltoestel voor de kinderen. Ook het verfraaien van een plantsoen kan een project zijn. De enige voorwaarde waaraan uw idee moet voldoen is dat het de sociale veiligheid, de verkeersveiligheid en/of de leefbaarheid verhoogt.

De Bewoners Overleg Groep (BOG) zal uw idee of project verder uitwerken. U krijgt altijd terugkoppeling over uw idee. Het kan zijn dat we u vragen om het project toe te lichten of mee te helpen om het project te realiseren. U kunt ook met meerdere personen een idee insturen.

Idee indienen
U dient een idee in via onderstaand formulier. U vult het in en klikt op de verzendknop. U kunt het ook printen en afgeven bij de Schalm. Of een e-mail sturen met uw naam, adres en telefoonnummer naar buurtbudget@dorpsraadberkelenschot.nl.

Het project

*

Uw gegevens

*
*
laat dit veld leeg