28 maart 2020

De gedecoreerden bijeenkomst 2020 wordt helaas gecanceld i.v.m. COVID-19 virus

Dorpsraad Berkel-Enschot is genoodzaakt om de gedecoreerdenbijeenkomst, die gepland stond op zaterdag 25 april 2020. te annuleren.  

Jaarlijks ontvangen de gedecoreerden en hun partner een uitnodiging van de Dorpsraad om met elkaar de verjaardag van Zijne Majesteit Willem-Alexander te vieren. Deze viering wordt dan in de regel op de eerstvolgende zaterdag na zijn verjaardag georganiseerd door Dorpsraad Berkel-Enschot.

Hoewel wij dit jaar al voorbereidingen voor deze viering op 25 april a.s. hadden getroffen, vinden wij het noodzakelijk om dit jaar de viering af te gelasten. Dit vanwege de ontstane situatie als gevolg van het Coronavirus.

Bij de viering zijn naast de gedecoreerden ook de mensen van muziekvereniging Concordia en de gildes aanwezig om de viering op te luisteren. Dergelijke bijeenkomsten van grote groepen zijn op het moment niet toegestaan. De gezondheid en veiligheid van ons allen komt op de eerste plaats.

De personen die dit jaar een lintje ontvangen, zullen volgend jaar tijdens de gedecoreerdenbijeenkomst in het zonnetje worden gezet. 

Reageren?

Uw reactie wordt na moderatie geplaatst.

Ideeen voor je wijk ?