20 maart 2024

Feestelijke opening Kwiekroute! Meld je nu aan

Op woensdagmorgen 17 april wordt in Koningsoord door wethouder Maarten van Asten en oud-bokser Arnold Vanderlyde, de ‘Kwiekroute’ geopend. De Kwiekroute is een wandelroute met beweegmogelijkheden. Deze wordt aangelegd op initiatief van Platform Welzijn Berkel-Enschot en wordt mogelijk gemaakt door: Dorpsraad, SWO, KBO, Eikenhuys, Ons Koningsoord, ContourdeTwern, Fysio Op Maat en gemeente Tilburg.

Programma
Het programma ziet er als volt uit:

Het programma op 17 april ziet er als volgt uit:

  • 10.00 uur  Inloop / ontvangst met kopje koffie/thee
  • 10.30 uur  Opening door wethouder Maarten van Asten
  • 10.45 uur  Onthullen infobord door Maarten van Asten
  • 11.00 uur  Warming up door Arnold Vanderlyde, gevolgd door het lopen van de route
  • 12.30 uur  Afsluiting met kopje koffie/thee bij De Schalm

Locatie: foyer Sociaal Cultureel Centrum De Schalm

Aanmelden
In verband met het organiseren van begeleiding, willen wij u vragen u aan te melden via dit aanmeldformulier. U kunt zich ook  persoonlijk aanmelden bij één van onze vrijwilligers van Loket BE op donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur in De Schalm.

Meer informatie over de route
De route loopt vanaf Hemels Eten en Drinken om Ons Koningsoord heen door de Pandgang naar het Gezondheidscentrum, over Abdisplein naar Eikenboschweg, gaat de Brevierstraat over en gaat via het Vesperplein om Eikenhuys, langs de Apotheek terug naar het startpunt. De Kwiekroute maakt gebruik van het straatmeubilair.

04_FlyerFront_Berkel-Enschot_kffprkks-corr2_150dpi

Via de stoeptegels, die voorzien zijn van een nummer, volg je de route. Bij elke KWIEKstoeptegel kun je een oefeningetje uitvoeren. De route is ongeveer anderhalve kilometer lang. Je kunt ook een kleine route lopen, omdat je na de Pandgang de route kunt verkorten.

Kwiek-4-scaled

Platform Welzijn logo Berkel-Enschot

Reageren?

Uw reactie wordt na moderatie geplaatst.

Ideeen voor je wijk ?