31 maart 2019

Werkzaamheden Prorail Rauwbrakenweg

Op 29 maart jl. heeft Prorail een bewonersbrief verstuurd gericht op de werkzaamheden aan het spoor. De aanleg van de nieuwe ontsluitingsweg Koningsoordlaan in Berkel-Enschot vindt voor een deel dichtbij het spoor plaats. Daarom werkt ProRail aan het deel vanaf de Rauwbrakenweg tot net voorbij de fietstunnel Rauwbrakenweg.


De werkzaamheden bestaan uit het opschonen en dempen van de bestaande spoorsloot, het vervangen van een duiker en het aanbrengen van een betonnen afscheiding met hekwerk ter afscherming van de spoorbaan. De werkzaamheden zijn inmiddels gestart en zijn in mei gereed. Hierna start de gemeente met de afbouw van de Koningsoordlaan.


Alle werkzaamheden vinden overdag plaats. We werken met machines en kleine kranen. Tijdens de werkzaamheden vinden er ook transporten plaats om materialen en zand aanen af te voeren. Het grootste deel van de transporten verlopen via de Rauwbrakenweg, Koningsoordlaan en de Burgemeester Bechtweg. Een beperkt deel van de transporten verloopt via De Kraan, Waalwijkseweg, Houtsestraat en Udenhoutseweg. In het schema op de achterzijde leest u wanneer we welke werkzaamheden uitvoeren.

 

Reageren?

Uw reactie wordt na moderatie geplaatst.

Ideeen voor je wijk ?